24 juni: Auto net op tijd klaar voor vertrek

Vorige week kwam er rook uit de auto en werd afgevoerd. De schade bleek niet het gevolg te zijn van het ongeluk, dus dat worden eigen kosten. Dynamo stuk, baf, 750 euro kosten. Slik…. Gister belde de Volvo garage dat er meer aan de hand was (ik ken de details niet…). Baf, nog 750 euro er bovenop… Au! Wat een timing. Maar ja, we willen toch op tijd naar Oostenrijk om daar vrijdagochtend de sleutel te krijgen.

Net – einde middag – de auto opgehaald, nu de laatste spullen- met aanhanger- inpakken, en hopelijk rond 20.00 uur richting het zuiden. Daar slapen en morgen vertrekken voor onze klusweek. De kids blijven een week bij opa Hans en oma Truus. Volgende week halen we ze op.

Rauris, here we come!

PS: Iets zegt in mij dat het autoverhaal nog een staartje gaat krijgen….

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk