16 juni: huisloos

Sinds gisteren zijn we huisloos!

deur dicht Prinses Beatrixplein de Berghut Rauris Oostenrijk wintersport bergwandelen
De sleutel van ons huis in Utrecht hebben we overgedragen en volgende week vrijdag krijgen we de sleutel in Oostenrijk.  Nog even geluncht bij buuf Janneke en uitgezwaaid door Janneke en Marlous. Daaaaag!!! Daarna toch nog mijn laatste zonnebanktegoed opgemaakt en samen nog wat regeldingen in Utrecht gedaan.

daaag de Berghut Rauris Oostenrijk wintersport mountainbiken
Komende week staat in het teken van de voorbereidingen voor ons zwaaifeest voor vrienden en familie [a.s. zaterdagavond] en de website. We zijn achter de schermen al een tijdje bezig met een nieuwe website waar dit blog in opgenomen wordt. Vol met foto’s, filmpjes en informatie, helemaal passend binnen het Berghutconcept.

De computers zijn inmiddels geïnstalleerd bij mijn moeder. Niets geen minibreak houden. Aan de slag! Hoewel, aan het Abcoudermeer vertoeven is zeker geen straf…

tijdelijk adres Hans en Nel de Berghut Rauris Oostenrijk

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk