Gaat het allemaal passen?

Een maand geleden was het bijna zover voor de papa en mama van een ander kindje van het kinderdagverblijf die naar Italie gingen. De laatste weken voor hun vertrek werden hun ogen steeds kleiner. Ik probeerde me voor te stellen hoe het zou zijn als wij twee dagen voor de verhuizing zouden zitten.

Die ogen gaan er ook komen! De klok gaat nu echt tikken. We gaan de nachtelijke uurtje gebruiken. Of vroeg ochtenduren, dat kan natuurlijk ook. Eergister was ik om 3 uur wakker en kon niet meer slapen. Ben om 4 uur maar opgestaan en ben een paar uur heerlijk bezig geweest. Het is nu echt een kwestie van gaan tot de tijd op is. En we zijn nog vrolijk ook!

Elke dag wat spullen inpakken. Dat valt nog niet mee. Er gaan wat spullen in de opslag bij Hans sr. We hebben spullen voor de komende 2-3 weken hier nodig. Er gaan wat spullen later mee. En veel dingen gaan nu mee. We doen ook nog dingen weg (rommelmarkt, doorschuiven enz).

Waarom zo moeilijk doen eigenlijk? Om geld te besparen. Via een verhuisbedrijf waren we minstens 5000 euro armer geworden. Hans en consorten gaan nu met twee busjes rijden.

De grote vraag is: gaat het allemaal passen…?

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk