Gezocht: iemand voor kinderopvang in de Berghut (winterseizoen)!

We zoeken overigens nog meer mensen voor kinderopvang! In de Berghut gaan we – in ieder geval in het winterseizoen – kinderopvang aanbieden aan onze gasten. Overigens niet met de intentie om zes dagen lang 20 kleintjes te vermaken. Wel om papa en mama de ruimte te geven om een paar dagdelen bijvoorbeeld samen te skiën.

We hebben in de Berghut in december 2009 een gezellige en vrolijke kinderopvangruimte gecreëerd. Daarnaast heeft de Berghut een heerlijke, volledig omheinde tuin.

gezocht kinderopvang de Berghut wintersport Rauris Oostenrijk

Dus ben je gek op kinderen (van 0-5 jaar), heb je ervaring met kinderopvang, ben je komende winter beschikbaar, hou je ook nog eens van de bergen en durf jij het Berghutavontuur met ons aan te gaan? Of ken je iemand? Misschien wil je meer info? Laat het ons weten!

Wij verzorgen jouw heen- en terugreis, inwoning, dagelijkse maaltijden, een skipas (als je dat wilt) en een zakcentje.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk