21 mei: we zijn weer in Rauris!

Het mag dan wel een bliksembezoek zijn, maar we zijn er weer! Het was niet makkelijk om de kids bij oma en opa achter te laten. Tobi heeft de afgelopen dagen flinke koorts gehad. Het gaat beter, maar hij heeft nu aardig wat uitslag. “Komt allemaal wel goed, hoor”, verzekerd oma Corrie. Toch ga ik weg met het gevoel van: “Wij moeten zo nodig even op een neer, waarom nou?”. En ik voel me al helemaal niet fijn als ik bij thuiskomst via internet ontdek dat hij waarschijnlijk de zesde ziekte heeft… Ik wil ‘m een hele grote knuffel geven! Gelukkig horen we dat Tobi een goede nacht heeft gehad.

Na een prima reis in onze tijdelijke Opel Corsa komen we toch wat vermoeid in ons appartement. We ploffen op bed en na een middagdutje gaan we rond 18.00 uur naar de Berghut. Daar hebben we afgesproken met onze klusjesman. Even doornemen en bekijken wat hij voor ons gaat doen.

Uitzicht de Berghut Rauris OostenrijkWe genieten van het heerlijke uitzicht. Met Frau Schott en haar man Frans drinken we een drankje op het terras. Wat onwerkelijk, nog steeds! En toch voelt het ook al heel vertrouwd. Over ruim een maand – 26 juni krijgen we de sleutel – is dit elke dag ons uitzicht…

Op het terras bij de Berghut Rauris Oostenrijk

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk