Eind augustus wordt de ‘Matratzenlager’ gemaakt

Na een paar inspirerende ontmoetingen met Winold weten we: hij gaat onze Matratzenlager maken. Hij heeft veel ervaring met houtbewerking en maakt fantastische dingen. Hij komt eind augustus ruim een week langs in de Berghut om het Berghutbed te maken. We vinden het super dat hij een van onze pronkstukken in de Berghut maakt!

Wat is een Matratzenlager? Het is een slaapzaal in een authentieke berghut. Het zijn vaak meters lange aaneengesloten stapelbedden van hout. Niet helemaal ons ding, dus we bieden in de Berghut meer comfort met negen twee- en twee- tot vierpersoons kamers.

Toch vonden we dat de Matratzenlager niet mocht ontbreken in de Berghut. Daarom wordt de tiende kamer onze Matratzenlager. Er kunnen maximaal acht personen slapen. Een unieke ervaring op een fantastische plek. Het hele jaar door, voor een vaste prijs!

voorbeeld Matratzenlager

voorbeeld Matratzenlager

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk