Warm afscheid T-Mobile (met een (kop-)staartje…)!

“Ik moet zeggen dat ik nu zelf even een brok in mijn keel krijg”. Daar staat Hans dan op zijn eigen afscheidsborrel, gekleed in lederhosen en Oostenrijkse hoed (dat kan ook niet anders met een Oostenrijkse collega!). Er komt niet zo veel meer uit Hans zijn mond, nadat hij een korte speech heeft gehouden en een vrolijk filmpje met memorabele momenten heeft laten zien aan zijn collega’s. “Jullie waren fantastisch en maak er een fantastische tijd van!”

‘s Morgens voelt het zwaar voor hem: zo’n leuke tijd met zoveel leuke mensen bij een ambitieus en inspirerend bedrijf. En dan weggaan.  Maar tijdens de borrel overheerst het genieten al snel. Hans vindt het leuk als ik ook even langskom met de jongens. Ibon vermaakt zich met de  stukjes kaas en zijn voetbal en loopt gezellig tussen de grote mensen door.

Ibon wijkt geen moment van Hans zijn zijde als de vele kadootjes mogen worden uitgepakt. Vader en zoon, zo lief! Ik had deze mijlpaal in ons afscheidsproces niet willen missen. Hans wil nog een hapje eten met een paar collega’s en ik vertrek met een kinderwagen vol T-Mobilegoodies, krasloten, Oostenrijkse kledij en WII-fit weer richting Utrecht.

afscheid Hans T-Mobile de Berghut Rauris Oostenrijk

Het afscheid krijgt overigens nog een (kop-)staartje… Op de weg terug uit Den Haag kom ik op de A12 in botsing met een bestelbusje :-(. Gelukkig is alles goed met de kids en mij! En nadat Ibon van de schrik is bekomen, kijkt hij een vol bewondering auto’s met de meneren van de verkeersbegeledingsdienst. Ze helpen ons fantastisch. Hans komt direct met twee collega’s vanuit Den Haag, heel lief. De auto is afgevoerd en krijgt een pimpbeurt…

Ibon kijkt auto's met de verkeersbegeleidingsmeneer
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk