Het is mei en de Berghut komt dichtbij…

“Zijn jullie al aan het inpakken?”
“Liggen jullie er al wakker van?”

Dat zijn vragen die we steeds meer krijgen. En nu het inmiddels mei is, gaat het ook wel heel hard opeens…

A.s. vrijdag heeft Hans zijn laatste werkdag. Dat was dan 8 jaar T-Mobile (en Ben)! Afscheid van collega’s die vrienden zijn geworden. Geen dagelijkse treinreis meer naar Den Haag (maar dat zal hij niet missen…).

Het lange weekend erna – Hemelvaart – gaan we nog een paar dagen naar Oostenrijk om wat dingen te regelen. De kinderen gaan gezellig naar familie in Abcoude. Op de terugweg zet ik Hans ergens middenin Duitsland af voor een week taalcursus aan de plaatselijke uni.

Dan is het al snel begin juni en hebben we nog anderhalve week voordat er een grote wagen voor de deur staat! Half juni krijgen de nieuwe bewoners van ons huis in Utrecht de sleutel en verblijven wij tot eind juni bij onze ouders.

Begin juni hebben we nog een zwaaiborrel met onze pleingenoten en 20 juni een zwaaifeest met familie en vrienden. En natuurlijk afscheid van het kinderdagverblijf. Het precieze moment van overdracht van de Oostenrijkste sleutel moeten we nog even afstemmen. Officieel 1 juli, maar elke dag eerder is meegenomen!

PS: We liggen er (nog) niet wakker van. Als we wakker zijn, dan is het door een van onze schatten 🙂

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk