Zinvolle feedback ontwerp website

Dit blog is slechts een voorloper van een website waar we momenteel druk mee bezig zijn (het blog wordt opgenomen in de website). Hans heeft zich afgelopen maand – naast zijn werk – door diverse boeken van het ontwerpprogramma ‘Flash’ heen geworsteld en is op een zondagmiddag wegwijs gemaakt door een collega. Ik – Nel – ben ondertussen bezig met de teksten. Er zitten al flink wat avonduren in. Ik vind ‘t ontzettend knap wat Hans aan het doen is!

Maar wat vinden anderen ervan… Kunnen wede beleving overbrengen die we voor ogen hebben? Hoe zorgen we tegelijkertijd dat mensen gaan boeken? We willen zoveel vertellen en er is zoveel te doen in en rondom de Berghut, maar wat wil de bezoeker weten?

Daarom hebben we gister weer een BerghutBrainstormBorrel georganiseerd en het was weer gezellig (en supernuttig!). Iedereen was enthousiast over het ontwerp. Phffuw, gelukkig… Het is wederom een combinatie van authentiek en hedendaags. De suggesties gingen vooral over hoe je het de bezoeker zo makkelijk mogelijk kunt maken: hoe vind ik snel wat ik zoek? Weer heel erg bedankt, Dick, Caroline, Irene, Valerie, Karianne en Erikjan!

We zijn weer druk bezig met de suggesties en nieuwe inspiratie. Over een paar weken kan de site online getest worden, ook door jou. Als het zover is, laten we dat natuurlijk weten.

BerghutBrainstormBorrel 2 mei 2009 de Berghut Rauris Oostenrijk
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk