De Berghut heeft logo en huisstijl!

Het is flinke een zoektocht geweest, maar we zijn er! We wilden iets met een huisje dat een berghut voorstelt, maar wat maakt een berghut anders dan een huis? Bergen erbij? Dat werd wat veel. Rook uit de schoorsteen kreeg de associatie ‘índustrie’, hoorden we. En hoe meer raampjes en deurtjes het kreeg, hoe ingewikkelder het werd.

Nee, het moet simpel. Iets wat een mondiaal logo voor een berghut kan zijn (hi hi hi!). We hebben het dak verlaagd en nog meer en toen hadden we ‘m. De authentieke en eenvoudige vorm van een berghut en toch helemaal van nu. En dat is ook wat we met de Berghut willen uitstralen.

Logo de Berghut Rauris

We gaan op onze uitingen, zoals de website, visitekaartje, briefpapier en gadgets variëren met dit logo. De houten sleutelhanger die Hans aan het maken is, krijgt bijvoorbeeld een brandmerk met dit logo en het webadres eronder.

Ons briefpapier krijgt bovenaan een mooie oneliner, die afhankelijk van de boodschap en doelgroep, kan variëren. Het hutje en de tekst ‘de Berghut’ zijn vaste onderdelen; de tekst voor het hutje verschilt. De tekst is geschreven in een ‘authentieke’ stijl en vormt met het strakke hutje een passende combi!

Welkom in de Berghut Rauris
Een goed gesprek in de Berghut Rauris
Inspiratie opdoen in de Berghut Rauris
Lekker ravotten in de Berghut Rauris
Bergbeleving in de Berghut Rauris

We willen alle meedenkers en -kijkers bedanken!!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk