Berghutinterieur

Ik – Nel – ben afgelopen woensdag een nachtje van huis geweest om bij en met Marinka in Callantsoog te brainstormen over het toekomstige interieur van onze Berghut in Oostenrijk. Hans en ik hebben al veel ideeën, maar we vinden het prettig om haar deskundige mening en aanvullingen te horen. Marinka heeft er gewoon veel gevoel voor!

Net als ik is ze communicatieadviseur van huis uit en ze heeft vijf jaar geleden het roer omgegooid en heeft van haar passie ‘interieur’ haar werk gemaakt. Interieur bij bedrijven is niet zomaar een kleurtje op de muur, gelooft ze. Het is een belangrijke uiting van je identitiet en onderdeel van je communicatiemix. En daar geloven wij ook in.

Diverse vloerdelen liggen op de grond, woonboeken opengeslagen op de bank, net als foto’s van de huidige inrichting van de Berghut. Het was leuk, nuttig en gezellig! Het resultaat in een notendop:
* In de Berghut (met de sfeer van een authentieke berghut, met meer comfort) staan warmte, gezelligheid, gastvrijheid, ongedwongenheid en beleving centraal.
* We hebben dit vertaald in materialen als hout, steen, wol en kleuren als wit en verschillende tinten grijs en bruin.
* Diverse meubels in het huis gaan we hergebruiken en daarnaast zelf meubels maken.

Hans is de avond erna bij Peter (die in oktober een week komt om meubels te maken!) geweest om de klusplanning door te nemen.

We zijn klaar voor de verbouwing!

Kleurstelling inrichting de Berghut
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk