Afscheid nemen van Chez Nel

A.s. zaterdag gaan Hans en ik 5 dagen naar Zwitserland: afscheid nemen van Chez Nel. We kijken er heel erg naar uit om er weer naar toe te gaan, ook omdat we voor het eerst zonder kids gaan en er daarom sinds drie jaar weer eens samen kunnen skiën.

Maar het is dubbel, want wat 6-7 jaar geleden begon als een droom, daartegen zeggen we nu gedag. Onze passie, ziel en zaligheid hebben we in Chez Nel gestopt. Ik met het mooi maken, mensen blij maken (met de verhuur) en in de bergen zijn en Hans voor de ontspanning en door volop te genieten van de bergen (sneeuw). Hans ging nog wel eens voor een weekend op en neer als er een flink pak sneeuw was gevallen. Het mooie is dat onze Berghutdroom bij Chez Nel is begonnen, tijdens een herfstwandeling in 2004 bovenlangs het stuwmeer.

Afgelopen januari was Hans in Chez Nel voor de verkoopondertekening. Ik vroeg hem per sms hoe het voelde. Hij smste terug: “Ons droompje verkopen voor een nog onbestemd avontuur… Het relaxte gemak van Chez Nel achter ons laten en ook de tijd, plezier en belevingen die we er hebben gehad achterlaten…”

Ja, want Chez Nel was er voor vakantie; de Berghut wordt ons werk… We zullen er in ieder geval minstens zoveel passie, ziel en zaligheid in leggen!
Chez Nel

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk