Terug van een week Rauris

Een klusjesman geregeld, twee gesprekken met hypotheekadviseurs gevoerd, een bouwmarkt bezocht (en een potentiële vloer gezien voor in de Berghut), Thijs en Inge in Bad Gastein even gezien, een plaats bij de peuterspeelzaal voor Ibon geregeld, bijna alle Nederlanders in het dal gesproken, een schitterende wandeling in de zon gemaakt, sneeuw- en sleepret met Ibon gehad, een middag skiën voor Hans en Nel, gezelligheid met Dick en Caroline (en de kids), veel ‘how to’-tips van Sylvia en Henk (waar de verbleven) gekregen en natuurlijk een bezoek aan onze Berghut.

Het lijkt een vreselijk vol programma voor onze vakantie in Rauris, maar toch zijn we uitgerust en gezond weer teruggekomen. Heerlijk! Ik ben onwijs trots op en blij met wat Hans allemaal gedaan heeft. Ik -Nel- heb vooral rustig aan gedaan. In ieder geval wilde ik de Kindergarten bezoeken en dat is gelukt. Als we willen kan Ibon er vanaf september halve dagen heen. Daarnaast denken we er inmiddels over na om in de klusperiode deels een aupair in huis te nemen. Niet om Ibon en Tobi full-time bezig te houden, maar om iets meer ons handen vrij te hebben om te klussen. Bedankt voor deze tip, Dick en Caroline!

Het chalet lag er schitterend bij! In het zonnetje, laagje sneeuw en de stube (eet- en gezelligheidsruimte) en eigenaarswoning vonden we nog gezelliger dan we al dachten. Wellicht kunnen we al een week eerder in het huis. Een extra klusweek, mmm…

Hans en ik hebben elkaar in de vakantie meerdere keren aangekeken. “Kun jij het allemaal bevatten?” “Nee…” Toch is het nog maar 4,5 maand tot de Berghut…

doorkijkje-naar-de-berghut
sneeuw-in-het-Raurisert             alsneeuw-in-het-Raurisertal 2skien-in-Rauriswandelen-in-het-Raurisertalsleepretibon-sneeuwpoort
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk