Eind januari: volgende week op vakantie naar ‘ons’ dal!

Morgennacht is het zover: dan vertrekken Hans en ik voor het eerst  – sinds we het pand gekocht hebben – samen en met kids weer naar Rauris. Ik ben benieuwd! We gaan met vrienden –  onze ooit Berghutpartners in crime 😉 – waarmee we vorig jaar ook op wintersport zijn geweest.  Zij hebben kids in dezelfde leeftijd. Ze zijn ook erg benieuwd!

We hebben eigenlijk best veel te regelen: hypotheek kiezen (we moeten nog even wijs worden uit alle voorstellen en kleine lettertjes…), we willen nog een paar Nederlanders zien, uiteraard even langs het huis en Frau Schott, de huidige eigenaresse en niet te vergeten: lekker genieten van de natuur en alle mogelijkheden die deze biedt. We hebben ‘instapskietjes’ voor Ibon gekocht. Zo schattig…

Pfff, ik word eigenlijk al moe als ik die lange lijst zie… Ik (Nel) wil rust! Ik ben eigenlijk al twee maanden aan het ‘griepen’. Een paar dagen in bed uitrusten en uitzieken? Tja, zou wel willen… Maar met twee kids, een pittig project voor Hans op zijn werk, huizen verkopen… Tot begin deze week deed ik gewoon wat ik moest doen. Maar dinsdag had ik het helemaal gehad. Ik wil me weer fit voelen!

Inmiddels heb ik een antibioticakuur, ga ik mezelf meer in acht nemen en hoop dat het snel beter gaat. Gister veel gerust. Vandaag gaat er (eindelijk) weer een PassiEmail uit en morgen inpakken. En dan zaterdag: lekker vakantie houden, frisse berglucht opsnuiven en uitrusten!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk