8 januari: er kan veel gebeuren in een dag!

Vandaag rond 15 uur belt er een kijker die voor de tweede keer wil komen kijken, met een makelaar. Een uur later belt een kijker met nog wat vragen en zegt serieus van plan te zijn een bod uit te brengen. Nog een uur later belt Makelaarsland: de eerdere bieders hebben hun bod flink verhoogd. Yes! Het wordt serieus!

We hebben besloten de twee andere geïnteresseerden die we vandaag gesproken hebben te bellen en te informeren over het bod dat er ligt. We vinden dat ze daar recht op hebben. En per sms horen we dat er ‘s avonds laat een tweede bod is gedaan! Hoe hoog dat bod is, zien we pas de volgende ochtend, omdat Makelaarsland dat eerst checkt voor publicatie.

Door de huisdrukte van de afgelopen weken (en Nel met haar nachtelijke voedingen) voelen we ons niet topfit, maar we gaan vrolijk naar bed en staan vrolijk weer op!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk