7 januari: wats kebeurt?

Ons huis staat nu iets meer dan een week te koop, we hebben inmiddels 13 bezichtigingen gehad en er zit er nog eentje in de pijplijn. We hebben twee biedingen van 1 stel ontvangen, maar die vonden we te laag om op in te gaan. En er komt binnenkort een stel voor de tweede keer kijken. Niks aan de hand zou je zeggen. Sterker nog: 14 bezichtigingen in deze tijd schijnt uitzonderlijk te zijn!

Maar toch krijgen we een ongemakkelijk gevoel. Veel kijkers waren enthousiast, maar voor ons gevoel gebeurt er verder niet zoveel. Wat gaat er in de hoofden van de kijkers om? “We hebben geen haast?” “We gaan eerst even onderzoeken of we een hypotheek kunnen krijgen.”Vonden ze het uiteindelijk toch niet hun droomhuis?

Onze contactpersoon bij Makelaarsland laat ons weten dat als mensen geinteresseerd zijn en weten dat er veel kijkers zijn, dat ze meestal toch wel de volgende dag met een bod komen. Hoopgevend… 🙁 Ik – Nel – hou het er verstandelijk maar even op dat mensen even bedenktijd nodig hebben en dat het een test is om vertrouwen te hebben.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk