12 januari: huis verkocht!

Ons huis is – onder voorbehoud – verkocht!

We zijn superblij! In deze markt, die volgens Makelaarsland ook in Utrecht lastig begint te worden, was het natuurlijk afwachten. Superenthousiaste kopers en net onder de vraagprijs verkocht: we komen wederom een stap dichterbij de Berghut. De prijs die we gekregen hebben, stond overigens sinds juli al zo in onze Berghut-begroting. Als je een doel voor ogen hebt…

We kijken terug op weer een paar intensieve weken: laatste klusjes doen, foto’s maken, de spanning voelen (komen er wel kijkers? Wat vinden ze ervan? Gaan ze wel bieden?), huis aan kant (het is nog nooit zo netjes geweest!), 13 bezichtigingen in 4 dagen, diverse serieus geïnteresseerde stellen en binnen twee weken verkocht.

Vanavond gaan we champagne drinken!

foto-huis-verkocht3
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk