Dit weekend 8 huisbezichtigingen!

Creditcrisis? We hebben er nog niet zoveel van gemerkt als het om de bezichtigingen van ons huis gaat. Sinds afgelopen dinsdag staat het te koop en dit weekend mag/mocht  ik – Nel – samen met Tobi acht stellen ons huis laten zien! Allemaal jonge stellen, sommige met een klein kindje.

We hebben er  heerlijk gewoond – en nog steeds – dus je hoopt dat je dat op mogelijk toekomstige kopers kunt overbrengen. Op een gegeven moment kun je zelf niet meer objectief naar je eigen huis kijken. Dus het is stil genieten om mensen enthousiast over je huis te horen en zien. Na het rondje babbelen we met een kop koffie of thee nog even na. Heel gezellig en informeel.

Hans en Ibon komen aan het einde van de middag weer terug van een logeerweekend in Westerhoven bij opa en oma. Herrieschoppers kun je maar beter niet in huis hebben, zo’n weekend ;-). En dan komt al het netjes opgeborgen speelgoed weer in razend tempo tevoorschijn. Toch leuk dat ik het nog heb mogen meemaken om – qua opgeruimdheid en finishing touch – een weekend in een VT-Wonen huis te hebben mogen leven!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk