30 december: ons huis in Utrecht staat te koop

Het wordt elke dag echter…. Vanaf vandaag hangt er een ‘te koop’-bord aan ons huis in Utrecht! Het is zo’n simpele handeling, een pamflet achter je raam hangen, maar er schuilt een heel verhaal achter.

De afgelopen twee weken zijn we druk geweest met kleine klusjes  – je kent ze wel, die zo lang zijn blijven liggen –  en met foto’s maken. Een mooie gelegenheid om eens kritisch naar onze spullen te kijken.

En vijf maanden geleden stonden de zaken er heel anders voor. Financiële crises? Veel huizen hier vlogen als warme broodjes over de toonbank. Toch denken veel mensen dat ons huis ook nu zo verkocht zal zijn. Wij hopen daar natuurlijk ook op. We wachten met spanning af. Prinses Beatrixplein 11 te koop

Prinses Beatrixplein 11 te koop
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk