Eind november: blog voorbereiden

Eerder dan verwacht gaan we het blog maken en live zetten. Hans was van plan zijn vertrek begin januari op T-Mobile aan te kondigen, maar door ontwikkelingen lijkt het handig dat wat eerder te doen. Mmm, het is dan wel leuk om iets te kunnen laten zien. En ja, dan kan het blog ook wel de lucht in. Maar dit weekend hebben we ook nog de huisstijlmeeting… We zien gewoon hoever te komen.

Gelukkig heb ik, Nel, in september al een document gemaakt met ons verhaal tot dan toe. Dat scheelt schrijfwerk. Dus vooral kiezen, aanpassen en vullen. Het blog is nog niet helemaal klaar op maandag, maar er staat wat! En tussen de voedingen en poepluiers door lukt het ook om een ‘coming-out’-filmpje te maken. Ook nu blijkt weer dat je bergen werk kunt verzetten als je het vanuit passie doet.

Dit weekend besluiten we overigens om een aantal klusjes, dat nog in huis gedaan moet worden voor de verkoop, uit te besteden. Dat we daar niet eerder aan hebben gedacht… We hadden half november een weekend gepland. Ibon uit logeren en klussen maar. Maar toen kwam Tobi vijf dagen in het ziekenhuis te liggen. Okee, in de Berghut gaan we ook zelf gaan klussen. Maar daar hebben we dan ook (ogenschijnlijk… ) zeeën van tijd voor. 😉

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk