De rest van de vakantie: verkenning

We besluiten de boel te laten bezinken en verder te verkennen. Nel besluit aan te bellen bij een huis in het dal waar de Nederlandse vlag uithangt (we zitten midden in het EK). Hans blijft gegeneerd in de auto achter. Er doet een aardige Nederlandse dame open en ik vertel dat ik nieuwsgierig ben naar hoe het hen hier bevalt. Een minuut later zitten we bij hen aan de keukentafel met een kop koffie. Echte Hollandse gezelligheid, zeg maar. Leuk!

In de dagen die volgen, werken we onze ideeën uit. En als Hans de Nederlandse EK-wedstrijden bij onze Nederlandse vrinden kijkt, stort ik mij tot in de nachtelijke uurtjes op een fotoreportage van het chalet voor het thuisfront. Dingen mooi maken is altijd al een passie van me geweest.

Na bijna twee weken Raurisertal besluiten we nog een weekje naar een camping in Lofer te gaan staan. Gelukkig kunnen we daar nog even wat vitamine Z opdoen. Maar toch zitten we met ons hoofd ergens anders. We besluiten wat eerder dan gepland naar Nederland terug te gaan. Een positieve keuze. Hans heeft namelijk direct na zijn vakantie een week training in Duitsland. Het is wel lekker om thuis nog tijd te hebben om wat plannen uit te werken. Want als we wat met deze berghut in spe willen, zullen we toch actie moeten ondernemen…

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk