28 november: Berghut Huisstijl Brainstorm

Een concept bedenken is leuk, maar er moet ook uitgewerkt worden! De komende tijd gaan we aan de slag met diverse communicatiemiddelen en daarvan is de huisstijl er eentje. Dennis Nolte, die ook bij de eerdere brainstorms is, heeft de creatievelingen van Autobahn getipt. Vandaag ontvangen we hen voor een kennismaking, briefing en brainstorm. En een BerghutBrainstorm zou geen BerghutBrainstorm zijn als we geen typisch Oostenrijkse lekkernijen zouden hebben. Deze keer: kaiserschmarrn (heerlijke Oostenrijkse pannenkoek, zeg maar). We hebben een korte presentatie gemaakt met foto’s van authentieke berghutten. Een aantal elementen willen we ook doorvoeren in onze Berghut die wel wat meer comfort gaat bieden.

Na 1,5 uur veel praten van onze kant lijken ze een indruk te hebben van wat we willen. “In het combineren van authentiek in een nieuw jasje zie ik wel een uitdaging”, zegt Maarten. En ze geven aan binnenkort met een voorstel te komen. We zijn erg benieuwd naar het resultaat!

De mannen van Autobahn en creatief Dennis
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk