24 oktober: check koopcontract

Hans heeft uitgebreid mailontact met Lennert, zijn vriend in Noorwegen. Of we het koopcontract misschien toch niet even moeten laten checken door een advocaat… Pff, ja, hij heeft wel gelijk, maar waar halen we de tijd vandaan! We hebben het contract al even in huis, maar is door de bevalling nog onaangeraakt.

Hans heeft langer vrij genomen, omdat Nel nog niet goed op de been is. Je vraagt je af waar je de hele dag mee bezig bent, maar Tobi, Ibon, kraambezoek en het huishouden slokken al onze tijd op. Toch lukt het Hans om via de boekhouder Thijs en Inge, die in Oostenrijk een dal verderop vertoeven, een advocaat te regelen. Dus deze heeft nog net op tijd de puntjes op de i gezet en ook onze belangen meegenomen in het contract.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk