13 september: Berghut Branding Brainstorm

We hebben een aantal bekenden uitgenodigd om mee te denken over de manier waarop we onze ideeën kunnen neerzetten. Slaat ons bedachte concept aan? Hoe zetten we deze neer? Hoe krijgen we klanten? Heerlijk, weer even tijd om te filosoferen over de zachte kant van onze plannen: onze ideeën voor ons concept de Berghut!

Onder het genot van Apfelstrudel en warme chocomel vertellen we over onze plannen aan Dennis, Dick, Marc en Irene. Veel praatruimte krijgen we niet, want van alle kanten komen er vragen en suggesties. Het leuke is dat ieder op een andere manier bijdraagt aan de brainstorm. Wat een energie komt er los!

In de twee uur die we met elkaar over de Berghut praten, hebben we:

  • het concept nog scherper gekregen en passende en superleuke ideeën voor de concreet invulling gekregen die het nog meer ‘berghut’ maken. Het heeft een meer doorgevoerd karakter gekregen waarmee we ons echt kunnen onderscheiden met andere accommodaties.
  • het gevoel weer terug dat we moeten geloven in ons authentieke idee en uitgaan van onze eigen kracht en passie (want dat zakt soms even weg).
  • een blij gevoel over hun enthousiasme voor het idee waar zij nu zelf ook aan bijdragen
  • de synergie en energie aan de keukentafel beleefd zoals we die ook in de Berghut tussen mensen voor ons zien.
  • het vertrouwen en de bevestiging dat het concept een succes gaat worden.

Bekijk hier de impressie van de sessie:

 

Op 1 november zien we elkaar weer!

 

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk