10 oktober 2008: Als we toen wisten wat we nu weten…

De kredietcrisis is echt in volle hevigheid losgebarsten. De beurs is gedaald tot onder de 250 punten, Fortis en ABN Amro zijn overgenomen door de Nederlandse staat. De eerste weken hield het ons niet zo bezig, maar nu het aanhoudt, toch steeds meer.

We hebben afhankelijkheden op verschillende plekken… Een deel van onze hypotheek is beleggingshypotheek, de huizenprijzen zijn aan het dalen (als we het mogen geloven) en last but not least: wat doen de hypotheekverstrekkers in Oostenrijk? Voorlopig even rustig blijven en kijken hoe de vlag er over een maand bij hangt. Zoals we al tegen elkaar gezegd hebben: als we nu zouden moeten beslissen (in deze omstandigheden), zouden we het niet doen…

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk