Najaar 2007: plannen en planning

De zondagen in het najaar van 2007 zijn geweldig zonnig en we trekken er ‘s middags vaak wandelend op uit. Met Ibon in de ruggedrager. Het onderwerp ‘berghut’ komt stiekem elke wandeling weer terug. In deze periode hebben we het vooral over het thema ‘passie’: mensen passie laten ontdekken, beleven en delen in de bergen. Onze gedachte gaat uit naar een plek niet al te ver van Geneve af, in het Frankrijkdeel van de Alpen. Zou het er dan echt een keer van komen??

Als we begin november in Chez Nel zijn, maken we een collage van hoe we de Berghut voor ons zien. Superleuk om samen te maken en inspirerend object aan de muur. Tijdens een wandeling spreken we een planning naar elkaar uit: tot juni 2008 oriënteren, daarna concreet op jacht naar een geschikt object en met kerst 2009 open? Ach, we hebben wel vaker plannen en planningen gehad…

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk