April-mei 2008

We willen eigenlijk in onze junivakantie ter oriëntatie wat panden bezoeken in Oostenrijk. Op basis van het aanbod op makelaardij-oostenrijk.nl bepalen we drie verblijfsplekken en we besluiten vooraf kennis te maken met Cor, de man achter de website.

Als we eind mei bij hem in de tuin zitten, vertellen we Cor dat we het pand in het Raurisertal graag willen bekijken. Het staat op dat moment net te koop. Veel foto’s hebben we niet, maar de buitenkant ziet er goed uit en er zit een flink lap grond omheen voor pensionbegrippen. Toevallig is het ook nog in het dal waar Nel tijdens haar jeugd een paar keer op wintersport is geweest.

“Maar het is voor ons echt oriënteren, hoor! Mocht het pand op korte termijn beschikbaar zijn: wij gaan in 2008 nog niet verhuizen”, verzekerd Nel, wijzend naar haar opbollende buik. Maar Cor ziet best mogelijkheden: ‘Wie weet willen ze het pas volgend jaar kwijt. Je weet het niet.” Ach, we zullen zien.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk