10 juni 2008: bezichtiging

Na een paar dagen mogen we dan eindelijk: naar binnen! Er is een ander geïnteresseerd Nederlands stel voor ons en de eigenaresse heeft een klein beetje haast. Ze wil haar stamgasten niet lastigvallen nieuwsgierige Hollanders die het geluk in haar huis willen gaan vinden. Dus voordat de gasten weer terug zijn, moeten we weg zijn.

Impressed door de ligging en grootte van het huis, wandelen we rond. Hier kunnen we wel wat mee… Na een interne pimp-beurt weliswaar. Maar daar kunnen doorheen kijken. Toch maar even naar de overdrachtsdatum vragen. De eigenaresse gaat met pensioen en denkt aan midden 2009. Daar zijn we even stil van. Helemaal volgens onze planning…

We hebben ooit een lijstje van criteria opgesteld waar het chalet aan moet voldoen en we komen op 90%. Er zijn zoveel buitensportmogelijkheden in dit dal en van dit pand met tien gastenkamers is veel te maken. Op de terugweg spreken we naar elkaar uit dat dit best wel eens zou kunnen zijn wat we zoeken…

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk