Over de Berghut

Over de Berghut

Berghut Apartments van Hans, Nel en hun kids is dé vakantieplek voor gezinnen met kids tussen 5 en 12 jaar in Salzburgerland [Rauris] die houden van ontmoeten, inspiratie en bergbeleving. Met de knusse sfeer van een traditionele berghut, maar met meer comfort en beter bereikbaar.

Met je gezin genieten van de bergen en ontmoetingen
Geniet als gezin van de bergen, van je sfeervolle appartement én ontmoet andere nieuwe gezinnen in de Heidilounge [kids],  Stube [gezamenlijke ruimte] en in de ruime Berghuttuin met uitzicht op de bergen. We organiseren enkele gezamenlijke activiteiten per week.

Berghut Apartments is maximaal 10 weken per jaar open voor indivuele gezinnen: in de zomervakantie, kerstvakantie en krokusvakantie. #kindvriendelijk #kleinschalig

♥  Naar ‘Berghut appartementen, prijzen & boeken’

SFEERVOLLE APPARTEMENTEN

Na 7 jaar hotel de Berghut en 5 jaar Proefhotel hebben we onze Berghut een ‘3e leven’ gegeven: Berghut Apartments. Met dezelfde boodschap: ontmoeten, inspiratie en bergbeleving in berghutsfeer.

Begin 2021 hebben we 11 huttenkamers omgetoverd tot 5 sfeervolle appartementen in berghutstijl.

In de sfeervolle appartementen zijn de interieurelementen ‘hout, ruit, wol & steen’ en onze zelfgemaakte houten bedden en ruitjesdekbedden gebleven. Alle appartementen hebben in de details ieder een eigen bergthema:
1. Herzheim [3 kamers]
2. Edelweissschatz [4 kamers]
3. Almtraum [4 kamers]
4. Pisteliebe [3 kamers]
5. Gipfelglück [3 kamers]
6. Hirschhütte [2 kamers]

♥  Naar ‘Berghut appartementen, prijzen & boeken’

Gezamenlijke ruimtes

Naast je fijne appartement kun je als gezin gebruik maken van:

de Heidilounge
De ontmoetings- en chillplek voor kids.

de Stube
Gezellige gezamenlijke ruimte vol knusse zithoekjes met houtkachel en spelletjes.

de Berghuttuin
Met panoramauitzicht op de bergen, loungeterras, met picknickbanken om in de zomer in het zonnetje te genieten van jullie ontbijt of avondeten en met een groot grasveld waar met hartelust gespeeld kan worden. In de winter kan er heerlijk met sneeuw gespeeld worden.

♥  Naar ‘Berghut appartementen, prijzen & boeken’