Over de Berghut

sfeerimpressie Berghut Apartments appartementen Rauris Oostenrijk Salzburgerland
de Berghut appartementen zomervakantie kindvriendelijk vakantiewoningen Rauris Oostenrijk Salzburgerland (16)

Berghut Apartments in een notendop

Berghut Apartments van Hans, Nel en hun kids is dé vakantieplek voor gezinnen met kids vanaf 4 jaar in Salzburgerland [Rauris] die houden van ontmoeten, inspiratie en bergbeleving. Met de knusse sfeer van een traditionele berghut, maar met meer comfort en beter bereikbaar.

Geniet als gezin van de bergen en je sfeervolle appartement én ontmoet andere gezinnen in de Heidilounge [kids], Stubeli [gezamenlijke ruimte] en ruimte Berghuttuin met uitzicht op de bergen.

Berghut Apartments is maximaal 12 weken per jaar open voor gezinnen: in de zomervakantie en in de winterschoolvakanties: de kerstvakantie en de krokusvakantie.

Wil je daaromheen bijvoorbeeld een boek of je ondernemingsplan schrijven, dan ben je ook van harte welkom.

Verbouwing
Op dit moment wordt de Berghut / het Proefhotel omgetoverd tot appartementen. Vanaf 17 juli 2021 zijn jullie van harte welkom! Volg hier de verbouwing.

Meer info

VERBOUWING

Na 7 jaar Berghut en 5 jaar Proefhotel krijgt de Berghut een ‘3e leven’: Berghut Apartments. Met dezelfde boodschap: ontmoeten, inspiratie en bergbeleving in berghutsfeer. In een andere vorm: van hotel naar appartementen.

In de 1e helft van 2021 bouwen we 11 huttenkamers om tot 5 sfeervolle appartementen in berghutstijl. Vanaf de zomer van 2021 kun je als gezin in zowel de zomervakantie als de winterschoolvakanties bij ons in Oostenrijk genieten.

OPENINGSKORTING
Op zaterdag 17 juli openen we de deuren van Berghut Apartements.
Boek je vóór 1 mei jullie zomervakantie ’21 in de Berghut,
dan krijg 10% korting op de vermelde verblijfskosten
!

Zorgenloos boeken in Coronatijd
Mocht de Berghut vanwege Covid-19 niet open kunnen door maatregelen opgelegd door de overheid, dan betaal je niets, dus geen boekings- en ook geen annuleringskosten.

 

DE APPARTEMENTEN

In de sfeervolle apartementen blijven de interieurelementen ‘hout, ruit, wol & steen’ en onze zelfgemaakte houten bedden en ruitjesdekbedden. Nieuw worden de woonkamers met een gezellige Oostenrijkse eethoek, chilbank en compacte keuken van alle gemakken voorzien. Ook alle badkamers worden vernieuwd en verruimd.

De 5 sfeervolle 3- & 4-kamerappartementen in berghutstijl zijn geschikt voor 5 individuele gezinnen tot maximaal 7 personen. Er zijn wat kleinere en wat grotere appartementen.

>> naar de Appartementen & Boeken

 

 

KIES JE EIGEN BERGHUTAPARTMENT!

Alle appartementen hebben dezelfde uitstaling, maar hebben in de details ieder een eigen bergthema. De namen zeggen het al:

  1. Alpenglück[3 kamers]
  2. Sonnenschatz [4 kamers]
  3. Almtraum [4 kamers]
  4. Pisteliebe [3 kamers]
  5. Gipfelblick [3 kamers]
  6. Tinyhütte [2 kamers] Op dit moment alleen in de zomer te huur


Sorry…

Op dit moment kunnen we nog geen beelden of plattegronden laten zien van de appartementen, omdat deze nog in ontwikkeling zijn. Zodra het kan, vind je ze hier!

GEZAMENLIJKE RUIMTES

Naast je fijne appartement kun je als gezin gebruik maken van:

  • de Heidilounge [voor de kids]
  • de Stubeli: de gezamenlijke ruimte vol knusse zithoekjes met houtkachel en spelletjes [voor het hele gezin]
  • de Berghuttuin met panaramauitzicht op de bergen, loungeterras, met picknickbanken om in het zonnetje te genieten van jullie ontbijt of avondeten en met een groot grasveld waar met hartelust gespeelt kan worden
  • het Schuhraum: de plek weer je binnenkomt in de Berghut waar je je wandelschoenen kunt neerzetten [en in de winter je skischoenen kunt verwarmen]

>> naar de Appartementen & Boeken

Welkom in de Berghut