Berghut 2009-2021

Geschiedenis van de Berghut

Wist je dat de Berghut jarenlang een hotel is geweest?

Het roer om: hotel de Berghut
Na 5 jaar dromen, emigreren we in 2009 met onze peuter en baby naar Oostenrijk om ons hotel voor ontmoeten, inspiratie en bergbeleving te starten: de Berghut. We ontmoeten veel fijne mensen en maken onvergetelijke herinneringen, ondanks dat we privé lastige eerste jaren hebben.

Het roer om: DroomplekAcademie en Proefhotel
We besluiten om in 2016 het roer weer om te gooien, omdat we het 2x per jaar werven en aansturen van een team medewerkers pittig vinden. Ondertussen krijgen we sinds het verschijnen van ons boek Het geheim van de Berghut steeds meer vragen van mensen die ook een gastenaccommodatie willen.

Onze nieuwe stap: mensen met een B&B-, hotel-, camping-, trainingslocatie- of vakantiewoningen[droom] begeleiden. Online via DroomplekAcademie.nl en op onze locatie onder de naam Proefhotel waar mensen met ‘Ik Vertrek’-plannen hun droom bij ons een paar weken kunnen uitproberen.

Hotel de Berghut/Proefhotel wordt Berghut Apartments
In 2021 besluiten we ons hotel om te bouwen tot appartementen die we een beperkt aantal weken per jaar beschikbaar stellen voor gezinnen [zomer- en winterschoolvakanties] of mensen die een boek willen schrijven. Meer info over deze stap lees je in dit blog.

♥  Naar ‘Berghut appartementen, prijzen & boeken’