de Berghut

__kracht van kwetsbaarheid krachtweek
_deBerghut wintersport inspiratie ontmoeten bergbeleving Oostenrijk Rauris
teambuilding in de bergen Oostenrijk de Berghut zomer

Droomplek voor mooie ontmoetingen.

Zeven jaar lang, tussen tussen 2009 en 2016, hebben we genoten en zijn we een rijker mens geworden door mooie ontmoetingen, inspiratie en bergbeleving in de Berghut. Zeven jaar lang organiseren we succesvol weken waarin we gelijkgestemden bij elkaar brengen op onze droomplek, in onze kleinschalige gemoedelijke hotel: familieweken, jonge gezinnenweken, Boost your Businessweken, Focusweken, Schrijfweken, inspiratieweekenden, vriendenweekenden enzovoort. Wauw!

We zijn 2x per jaar 3-3,5 maand open en ondertussen realiseren we andere, kleinere dromen, zoals het schrijven van een boek ‘Het geheim van de Berghut’, een openhartig boek over de eerste jaren van ons avontuur. Er komt een droompje uit om een klein ‘back to basic’ Heidi-almhutje – Berghutje – te hebben. En we delen onze huttentochtavonturen in een ebook via Huttentocht met kinderen.

Inmiddels ligt onze primaire focus op de DroomplekAcademie, waarbij we mensen met een gastenverblijfdroom online inspireren en trainen hoe ze een uniek en succesvol kleinschalig gastenverblijf kunnen realiseren. Maar we wonen nog steeds op onze droomplek. Wat is de Berghut nu dan nog eigenlijk? De fysieke plek is op dit moment beschikbaar voor mensen die hun gastendroom willen uitproberen en dan heeft onze plek de naam ‘het Proefhotel’.

Maar de Berghut als merk en netwerk ontwikkelt zich verder… Lees daarover in onze blogs.

 

 

Welkom in de Berghut