met Leonie

de-berghut-proefhotel-met-leonie-vakantie-familie-gezin-kinderen-met-autisme-oostenrijk-stapelbed
de-berghut-proefhotel-met-leonie-vakantie-familie-gezin-kinderen-met-autisme-oostenrijk-slaapkamer-2
de-berghut-proefhotel-met-leonie-vakantie-familie-gezin-kinderen-met-autisme-oostenrijk-koe-speelruimte
de-berghut-proefhotel-met-leonie-vakantie-familie-gezin-kinderen-met-autisme-oostenrijk-buiten-eten
metLeonie bijzondere gezinsvakanties Oostenrijk de Berghut

Geniet van een bijzondere vakantie!

zomervakantie 2018 & kerstweek eind 2018

Stralende gezinsvakante met Leonie

Tussen 21 juli en 18 augustus 2018 huurt Leonie de Berghut om gezinnen te ontvangen waarvan de kinderen gaan stralen van structuur en duidelijkheid. 

In de zomer van 2017 heeft Leonie onder de vlag van het Proefhotel – op de locatie van de Berghut – 3 familieweken georganiseerd. Zij heeft onder onze begeleiding haar vertrekdroom uitgeprobeerd. Twee van deze weken waren speciaal bedoeld voor gezinnen met kinderen die gaan stralen bij structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid. Het is voor Leonie een hele bijzondere en leerzame tijd geweest.

In de zomervakantie – tussen 21 juli en 18 augustus 2018 – krijgen de ‘met Leonie’-weken een vervolg. Het zijn weken met maximaal 5 gezinnen, waarin er veel aandacht is voor structuur én voor alle gezinsleden. En waarin ouders terloops of gepland hun brandende vragen kunnen stellen aan Leonie en zij zal waardevolle tips geven om meer ontspanning in jullie gezin te brengen. Ook in de kerstvakantie eind 2018 organiseert Leonie 2 weken wintersport voor deze gezinnen

Heb je interesse of vragen? Mail Leonie gerust.

 

Welkom in de Berghut