Beschikbaarheid

1 Jan 2018

Wanneer kun je naar de Berghut of het Proefhotel? We geven je hieronder een overzicht van onze beschikbaarheid.
Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om naar Berghutje te komen, een huttentocht met kinderen te lopen of deel te nemen aan de IgloExperience of KidsSnowSurvival


Beschikbaarheidsoverzicht 2017-2018 Berghut/Proefhotel

van tot beschikbaar Special Weeks in de Berghut
winter 2018 –> Proefhotelweken Paul & Janneke*

Gezellige familieweken

Gezellige vrienden & vriendinnenweken

Mogelijkheden voor bedrijven of groepen

 

11 maart 17 maart 2018 nog 3 kamers SneeuwWerkplekWeek Hans & Nel

 

 16 mei  6 juni 2018  > Proefhotelweken Carla**

Vandaag hoef ik helemaal niets-week

Bergwerkplekweek voor duurzame ondernemers

 

14 juli  11 augustus 2018  –>  Stralende familieweken metLeonie***


* In de winter van 2018 runnen de Brabantse Paul & Janneke het Proefhotel [op de lokatie van de Berghut].

** In het voorjaar van 2018 runt Carla 3 weken het Proefhotel: 1 week voor duurzame ondernemers en 2 weken voor mensen die even helemaal tot rust willen komen. Er is ook een yogadocente aanwezig.
*** In de zomer van 2017 probeerde Leonie het Proefhotel uit met haar gastenconcept voor gezinnen met kinderen die gaan stralen met structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid. Inmiddels woont Leonie in Oostenrijk en huurt ze voor haar concept 2x per jaar de Berghut om haar gasten te ontvangen.


Andere koers

Sinds 2009 hebben we 7 jaar lang honderden families een vakantie vol herinneringen bezorgd. Werkelijk onvergetelijk voor ons! Het elke keer werven en neerzetten van goede ondersteuning voor het operationele deel van een hotel heeft ons veel geleerd, maar geeft ons niet de energie die we willen. Daarom varen we sinds 2016 een andere koers. Een koers waarvoor we vrijwel geen medewerkers nodig hebben en waarmee we tóch op onze zo geliefde plek kunnen blijven wonen. Heel af en toe organiseren we nog een eigen week in de Berghut.


Kom je naar het Proefhotel?

Wellicht ontmoeten we je nog een keer! Want we begeleiden inmiddels mensen met lef bij het realiseren én behouden van een uniek en succesvol gastenverblijf met onze DroomplekAcademie. We bieden de dromers sinds de winter van 2017 de mogelijkheid om hun gastenconcept een paar weken uit te proberen op onze locatie. Onze droomplek de Berghut is dan tijdelijk: het Proefhotel. Dus wie weet kun je als familie hier nog wel komen, maar dan bij een andere gastheer en gastvrouw én in een ander concept. Maar de plek en de omgeving blijven hetzelfde. En wij zijn er ook, als coaches voor de proefhoteliers. Dus hou ons in de gaten…

Terug naar de homepage

Welkom in de Berghut