Krachtweekend

Raurisertal yogatrekking
de-berghut-proefhotel-met-leonie-vakantie-familie-gezin-kinderen-met-autisme-oostenrijk-slaapkamer-2
kampvuur de Berghut juni Oostenrijk bergwandelen
_inspirerende groepsaccomodatie deBerghut.com Oostenrijk Alpen yogatrekking
_de Berghut.com zomer
__kracht van kwetsbaarheid krachtweek

Kracht van kwetsbaarheid ervaren

2-7 juni 2017

Ontdek de kracht achter jouw maskers

Van 2-7 juni 2017 komt Marjon Bohré weer naar de Berghut om jou te helpen het werk van Brené Brown in jouw dagelijkse leven toe te passen. En dit is waarschijnlijk de LAATSTE KEER dat Marjon het Daring Way-programma van Brené geeft in de Berghut.

Zou je wel dichterbij je gevoel willen blijven, maar ben je bang dat je niet meer aardig gevonden wordt als je dat doet? Hou je een beeld van jezelf hoog dat je gelukkig bent en ben je bang zwak gevonden te worden als je toegeeft dat jij ook minder perfecte kanten hebt? Heb je regelmatig het gevoel dat je eigenlijk niet echt je eigen leven leidt (maar dat van anderen of dat van ‘de maatschappij)?

Dan is het Krachtweekend in onze sfeervolle Berghut voor jou bestemd. Marjon Bohré, de eerste gecertificeerde Brené Brown-facilitator/consultant in Nederland, begeleidt je dit weekend in de weg naar antwoorden. En als je wilt, kun je elke dag lekker wandelen in de bergen.

Je ontdekt in een kleine groep wat vertrouwen, verbinding, authentiek zijn en grenzen stellen voor jou betekenen. En hoe ze je kunnen helpen om te worden wie je bent.  Op deze bijzondere plek in de bergen waar alle ingrediënten aanwezig om jezelf te zijn en om aan jezelf te werken, samen met maximaal 9 anderen met dezelfde wens. Dat geeft herkenning, inspiratie én energie. In de Berghut word je volledig verzorgd en ontzorgd, zodat je volledig aandacht voor jezelf kunt hebben.

Meer info over het Krachtweekend vind je op MarjonBohre.nl

 

PS: ik – Nel – heb ontzettend veel aan de trainingen van Brené Brown. Dus mocht je mijn ervaringen willen horen: laat het gerust weten

Welkom in de Berghut