Beschikbaarheid

19 Aug 2016

Wanneer kun je naar de Berghut of het Proefhotel? We geven je hieronder een overzicht van onze beschikbaarheid.


Overzicht 2017-2018

van tot beschikbaar Special Weeks
6 oktober 11 oktober 2017 nog 2 kamers Imperfectieweekend – gebaseerd op het werk van Brené Brown
23 december 30 december 2017

–>

Stralende familiewintersportweek metLeonie
winter 2018

–>

Paul & Janneke* present…

Gezellige familieweken

Gezellige vrienden & vriendinnenweken

Gezellige week voor beginnende skiers en snowboarders [17-24 februari]

11 maart 17 maart 2018 > 4 kamers SneeuwWerkplekWeek
21 juli 11 augustus 2018

–>

Stralende familieweken metLeonie

* In de winter van 2018 runnen de Brabantse Paul & Janneke het Proefhotel [op de lokatie van de Berghut].

Andere koers
Sinds 2009 hebben we 7 jaar lang honderden families een vakantie vol herinneringen bezorgd. Werkelijk onvergetelijk voor ons! Het elke keer werven en neerzetten van goede ondersteuning voor het operationele deel van een hotel heeft ons veel geleerd, maar geeft ons niet de energie die we willen. Daarom varen we sinds 2016 een andere koers. Een koers waarvoor we vrijwel geen medewerkers nodig hebben en waarmee we tóch op onze zo geliefde plek kunnen blijven wonen. Heel af en toe organiseren we nog een eigen week in de Berghut.

Kom je naar het Proefhotel?
Wellicht ontmoeten we je nog een keer! Want we begeleiden inmiddels mensen met lef bij het realiseren én behouden van een uniek en succesvol gastenverblijf met onze DroomplekAcademie. We bieden de dromers vanaf de winter van 2017 de mogelijkheid om hun droomplekconcept een paar weken uit te proberen op onze locatie. Onze droomplek de Berghut is dan tijdelijk: het Proefhotel. Dus wie weet kun je als familie hier nog wel komen, maar dan bij een andere gastheer en gastvrouw én in een ander concept. Maar de plek en de omgeving blijven hetzelfde. En wij zijn er ook, als coaches voor de proefhoteliers. Dus hou ons in de gaten…

Terug naar de homepage

Welkom in de Berghut