Beschikbaarheid

19 Aug 2016

Wanneer kun je naar de Berghut of het Proefhotel? We geven je hieronder een overzicht van onze beschikbaarheid.


Overzicht 2017-2018

week van tot beschikbaar Special Weeks
22 2 juni 7 juni 2017 –> Krachtweekend – gebaseerd op het werk van Brené Brown
29 22 juli 29 juli 2017 –> Familieweek*
30 29 juli 5 augustus 2017 –> High-Five Familieweken*
31 5 augustus 12 augustus 2017 –> High-Five Familieweken*
41 6 oktober 11 oktober 2017 –> Imperfectieweekend – gebaseerd op het werk van Brené Brown
  Schoolvakanties winter 2018 –> Gezellige familieweken**
  Januari 2018 –> Vrienden & vriendinnenweken**
11 11 maart 17 maart > 4 kamers SneeuwWerkplekWeek
         
       

*De zomerse familieweek en de High-Five Familieweken voor gezinnen die gaan stralen door structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid worden vanuit het Proefhotel georganiseerd door Leonie.
** In de winter van 2018 runnen de Brabantse Paul & Janneke het Proefhotel!

Andere koers
Sinds 2009 hebben we 6,5 jaar lang honderden families een vakantie vol herinneringen bezorgd. Werkelijk onvergetelijk voor ons! Het elke keer werven en neerzetten van goede ondersteuning voor het operationele deel van een hotel heeft ons veel geleerd, maar geeft ons niet de energie die we willen. Daarom varen we sinds het voorjaar van 2016 een andere koers. Een koers waarvoor we vrijwel geen medewerkers nodig hebben en waarmee we tóch op onze zo geliefde plek kunnen blijven wonen. Een vorm waarin we ontmoetingen, inspiratie en bergbeleving kunnen blijven faciliteren. We geven je als familie graag tips voor andere bijzondere onderkomens in de Alpen.

Inspirerende groepsaccommodatie
Een paar keer per jaar is de Berghut beschikbaar als inspirerende groepsaccommodatie. Daarbij faciliteren wij de plek en organiseer je zelf de week, inclusief de gasten en verzorg je zelf het eten. Op verzoek kunnen we low care aan bieden. Daarnaast zullen we zelf enkele keren per jaar een week organiseren voor ondernemers en ondernemende mensen, ook low care of met een ingehuurde kok. We hebben ervoor gekozen om van de Berghut geen groepsaccommodatie voor families te maken. In enkele schoolvakanties per jaar zal de Berghut fungeren als… Proefhotel.

Kom je naar het Proefhotel?
Wellicht ontmoeten we je nog een keer! Want we begeleiden inmiddels mensen met lef bij het realiseren én behouden van een uniek en succesvol gastenverblijf met onze DroomplekAcademie. We bieden de dromers vanaf de winter van 2017 de mogelijkheid om hun droomplekconcept een paar weken uit te proberen op onze locatie. Onze droomplek de Berghut is dan tijdelijk: het Proefhotel. Dus wie weet kun je als familie hier nog wel komen, maar dan bij een andere gastheer en gastvrouw én in een ander concept. Maar de plek en de omgeving blijven hetzelfde. Dus hou ons in de gaten…

Terug naar de homepage

Welkom in de Berghut